Ndryshimi mes inspektimeve të "Partia Lëvizja e Legalitetit"

Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 79.106.3.220) dhe riktheu rishikimin 1717865 nga Mr Robot
(Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 79.106.3.220) dhe riktheu rishikimin 1717865 nga Mr Robot)
'''Partia Lëvizja e Legalitetit''' (shkurt ''PLL'') është një parti skuthashkombëtare me neqendër krye jorgo[[Tirana|Tiranë]] beluline cila mbështet restaurimin e monarkisë në [[Shqipëria|Shqipëri]].
 
Ajo është besnike e kujtimit dhe e frymës së burrave të Rilindjes dhe të Pavarësisë tonë Kombëtare të etur për lirinë e pavarësinë e tokës Arbërore, besnike e virtyteve të fisit, trashëguese e traditave të besës, të nderit dhe të burrërisë, e mbështetur në fuqinë e shenjtë të familjes, në moralin dhe në zakonet më të shëndosha të vendit me bazë ideje dhe veprimi " Atdheu mbi të gjitha".