Ndryshimi mes inspektimeve të "Lista e shteteve"

U zëvendësua Flag_of_Mauritania.svg me 1959-2017_Flag_of_Mauritania.svg
(Refuzoi 2 ndryshimet e fundit të tekstit (nga 31.22.50.42) dhe riktheu rishikimin 1721805 nga Wielemir)
(U zëvendësua Flag_of_Mauritania.svg me 1959-2017_Flag_of_Mauritania.svg)
| style="text-align:right;" | 1,030,700
| style="text-align:right;" | 3.2
|| [[Skeda:1959-2017 Flag of Mauritania.svg|center|border|30px]] || MR || MRT
|-
| [[Ishujt Mauritius]]<!-- pa dyshim --> || Republika e Mauritius || [[Port Louis]]