Memedhe

Joined 1 mars 2015
Faqe e re: * Mëmëdhe quhet toka * ku më ka rënurë koka, * ku kam dashur mëm'e atë, * ku më njeh dhe gur' i thatë * ku kam pasurë shtëpinë, * ku kam njohur perëndinë, * stërgjyshët...
(Faqe e re: * Mëmëdhe quhet toka * ku më ka rënurë koka, * ku kam dashur mëm'e atë, * ku më njeh dhe gur' i thatë * ku kam pasurë shtëpinë, * ku kam njohur perëndinë, * stërgjyshët...)
 
(Pa ndryshime)
18

edits