Ndryshimi mes inspektimeve të "Suela Konjari"

9 bytes removed ,  3 vjet më parë
ska përmbledhje të redaktimeve
 
Ka luajtur ne filmat si :
* [[Para nga qielli]] (2009)
 
* [[ParaTrapi ngai qiellivjetër]] (20092005)
* [[Po vjen ai]] (1999)
 
* [[8 persona plus]] - (1994) komedi-teaterteatër
[[Trapi i vjetër]] (2005)
* [[Lumi që nuk shteron]] (1989)
 
* [[PoFlutura në vjenkabinën aitime]] (19991988)
* [[Zëvendësi i grave]] (1987), Xhuli
 
* [[Kur hapen dyert e jetës]] (1986), mësuesja e gjuhëve të huaja
[[8 persona plus]] - (1994) komedi-teater
* [[Në prag të jetës]] - (1981), Lili
 
* [[LumiHistoriani dhe nuk shteronkameleonët]] - (19891981)
* [[Binarët]] - (1981)
 
[[Flutura në kabinën time]] (1988)
 
[[Zëvendësi i grave]] (1987), Xhuli
 
[[Kur hapen dyert e jetës]] (1986), mësuesja e gjuhëve të huaja
 
[[Në prag të jetës]] - (1981), Lili
 
[[Historiani dhe kameleonët]] - (1981)
 
[[Binarët]] - (1981)
 
[[Kategoria:Biografi shqiptarësh]]
[[Kategoria:Aktorë shqiptarë]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Gratë]]
[[Kategoria:Gratë në Shqipëri]]