Ndryshimi mes inspektimeve të "Kryetarët e Bashkive të Shqipërisë"

Refuzoi 2 ndryshimet e fundit të tekstit (nga 79.106.6.42 dhe 31.22.51.252) dhe riktheu rishikimin 1027013 nga 80.78.72.220
(Refuzoi 2 ndryshimet e fundit të tekstit (nga 79.106.6.42 dhe 31.22.51.252) dhe riktheu rishikimin 1027013 nga 80.78.72.220)
| [[Fushë Krujë]] || [[Ismet Mavriqi]] || [[Partia Demokratike (Shqipëri)|PD]]
|-
| [[Gramsh]] || [[ViniKastriot Ervin PajaZera]] || [[Partia Demokratike (Shqipëri)|PD]]
|-
| [[Gjirokastër]] || [[Flamur Bime]] || [[Partia Socialiste e Shqipërisë|PS]]
| [[Memaliaj]] || [[Pëllumb Bodeci]] || [[Partia Demokratike (Shqipëri)|PD]]
|-
| [[Orikum]] || [[Gezim CapoKanan Braho]] || [[Partia SocialisteDemokratike (Shqipëri)|PsPD]]
|-
| [[Patos]] || [[Bardhi Meli]] || [[Partia Socialiste e Shqipërisë|PS]]