Dallime mes rishikimeve të "Komunikimi"

80 bytes removed ,  4 vjet më parë
+++
[Redaktim i kontrolluar][Redaktim i kontrolluar]
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
(+++)
'''Komunikimi''' është ecuria që lejon gjallesat të shkëmbejnë |informacion]] nëpërmjet disa mënyrave dhe niveleve. Komunikimi kërkon që të gjitha palët të kuptojnë një gjuhë të përbashkët që mund të shkëmbehet. paraqet procesin e kalimit të informatave nga burimi përmes rrugëve të mesme deri te pranuesi, si dhe kalimin e reagimit të pranuesit përmes rrugëve të mesme deri te burimi. Komunikimi si i tillë në procesin e vet përfshin dy ose më shumë persona.
 
Sipas ligjit me ''komunikim'' nënkuptohet çdo shkëmbim ose bartje informacioni ndërmjet numrave të caktuar të palëve me anë të mjeteve të shërbimeve publike elektronike në dispozicion. Kjo nuk përfshin ndonjë informatë të bartur si pjesë e një shërbimi transmetues për publikun nëpërmjet rrjetit të komunikimit elektronik, përveç nëse informacioni ka të bëjë me palën, si klient, abonent, regjistrues të identifikueshëm ose shfrytëzuesin (përdoruesin) që merr informacionin.
caktuar të palëve me anë të mjeteve të shërbimeve publike elektronike në dispozicion. Kjo nuk
përfshin ndonjë informatë të bartur si pjesë e një shërbimi transmetues për publikun
nëpërmjet rrjetit të komunikimit elektronik, përveç nëse informacioni ka të bëjë me palën,
si klient, abonent, regjistrues të identifikueshëm ose shfrytëzuesin (përdoruesin) që merr
informacionin.PËR SHËRBIMET E SHOQËRISË
 
== Elementet e komunikimit ==
Karakteristike e njeriut i cili bazohet në aftësinë për të prodhuar fonema dhe në aftësinë për të ndërtuar bashkësi zërash të afta për mbartjen e një domethënieje.Në procesin e komunikimit përmes gjuhës së folur,është jashtëzakonisht i rëndësishëm procesi i të dëgjuarit.Të dëgjuarit ka të bëjë me përqëndrimin e vëmendjes ndaj mesazheve,informacioneve që përcillen,përkatësisht dergohën nga dikush tjetër.Është mjaftë e rëndësishme edhe marrja e shënimeve të shkurtra derisa dikush përcjell mesazhet deri te dëgjuesi - marrësi i mesazheve.
 
== Referenca ==
Gjithashtu dhe endrit zeneli
 
== kosova==
{{Reflist}}
 
<small><references /></small>
 
== Lidhjet e jashtme ==
[http://www.a33-medien.ch mediaMedia dhe komunikim]
 
{{cung}}