Ndryshimi mes inspektimeve të "Nirvana (kthjellim)"

(Faqe e re: '''Nirvana''' është koncept në traditën fetare indiane. Nirvana mund gjithashtu të referohet për: ==Koncepte== ==Muzikë== *Nirvana (grup muzikor), një grup muzikor, SH...)
 
 
Nirvana mund gjithashtu të referohet për:
==Koncepte==
* [[Nirvana (Budizëm)]]
* [[Moksha (Jainizëm)]], termat Nirvana dhe Moksha do të thotë të njëjtën gjë në Jainizëm
 
==Muzikë==
*[[Nirvana (grup muzikor)]], një grup muzikor, SHBA (1987-1994)