Ndryshimi mes inspektimeve të "Maurizio Malvestiti"

File:Episcopal ordination of bishop Maurizio Malvestiti.jpg|Patriarku [[maronitët|maronit]] Béchara Boutros Raï i ngre duart imzot Malvestitit. Mbrapa patriarkut, kardinalët Leonardo Sandri dhe Gerhard Ludwig Müller.
File:BISHOP malvestiti lodi installed.jpg|Peshkopi Malvestiti sapo ka hyrë në katedralen e Lodit.
Image:Bishops miragoli and malvestiti.jpg|Peshkopi Malvestiti puts the kalota on the head of father [[Egidio Miragoli]], just elected bishop of [[Roman Catholic Diocese of Mondovì|Mondovì]], 29 Shtator 2017
</gallery>