Ndryshimi mes inspektimeve të "Eleanor Roosevelt"

përmirësime
(përmirësime)
 
{{cung}}
'''Ana Eleanor Roosevelt''' (11 Tetor, 1884 - 7 Nëntor, 1962) ishte nje politikane, diplomate dhe aktiviste amerikane. Ajo ishte Zonja e Parë e Shteteve të Bashkuara (11 Tetor, 1884 - 7 Nëntor, 1962) ishte nje politikane, diplomate dhe aktiviste amerikane. Ajo ishte Zonja e Parë e Shteteve të Bashkuara e cila shërbeu më gjatë. Ajo mbajti postin e saj nga marsi i vitit 1933 deri në prillin e vitit 1945, gjatë kohës së shërbimit të bashkëshortit Franklin D. Roosevelt për 4 mandate. Presidenti Harry S. Truman do ta quante me vonë ‘Zonja e Parë e Botës’ në nder të arritjeve të saj ne fushën e te drejtave të njeriut. Ajo ka shërbyer po ve të Bashkuara në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara.
{{pa referenca}}
'''Ana Eleanor Roosevelt''' (11 Tetor, 1884 - 7 Nëntor, 1962) ishte nje politikane, diplomate dhe aktiviste amerikane. Ajo ishte Zonja e Parë e Shteteve të Bashkuara (11 Tetor, 1884 - 7 Nëntor, 1962) ishte nje politikane, diplomate dhe aktiviste amerikane. Ajo ishte Zonja e Parë e Shteteve të Bashkuara e cila shërbeu më gjatë. gjati, Ajoduke mbajtimbajtur postin e saj nga marsi i vitit 1933 deri në prillin e vitit 1945, gjatë kohës së shërbimit të bashkëshortit [[Franklin D. Roosevelt]] për 4 mandate. Presidenti Harry S. Truman do ta quante me vonë ‘Zonja e Parë e Botës’ në nder të arritjeve të saj ne fushën e te drejtave të njeriut. Ajo ka shërbyer posi vee dërguar e Shteteve të Bashkuara në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara.
3.727

edits