Ndryshimi mes inspektimeve të "Kategoria e Tretë"

Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga Geni12) dhe riktheu rishikimin 1765816 nga Electroman784
(Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga Geni12) dhe riktheu rishikimin 1765816 nga Electroman784)
|[[Tiranë]]
|-
|[[FK Skrapari]]
|KF Divjaka
|[[Skrapar]]
|Divjake
|-
|[[FC Kevitan]]