Ndryshimi mes inspektimeve të "Panorama Sport (gazetë)"

Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 80.78.71.73) dhe riktheu rishikimin 1795462 nga Margott
(Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 80.78.71.73) dhe riktheu rishikimin 1795462 nga Margott)
[[Skeda:Panorama Sport. E mërkurë 28 nëntor 2012.jpg|thumb|200px]]
"Panorama Sport" është botim i "Panorama Group". Aktualisht është gazetanjë nga gazetat më prestigjioze sportive në vend. Është themeluar më 21 mars të vitit 2004 dhe ka mundur që jo vetëm të fitojë terren ne shtypin e përditshëm sportiv, por prejtanimë viteshkonsiderohet ështësi gazetanjë ndër gazetate shiturshitura dhe më cilësore në vend. Në Shqipëri vlerësohet si një nga mediat sportive opozitare. "Panorama Sport" ka një tirazh mesatar prej 158 mijë kopjesh në ditë. Kryeredaktor i saj është Jetmir Halilaj, ndërsa Zv.kryeredaktorëKryeredaktor janë Jorgis Memo dheështë JetonFation StamollaShehu. Kjo gazetë ka arritur të fitojë ndjeshëm lexuesin sportiv, falë pasqyrimit real të çdo lajmi dhe problematike. Ndërkohë është e vetmja gazetë sportive që ka rubrika si "Dossier", apo që i kushton më shumë hapësirë lajmit të sportit shqiptar dhe atij të huaj.
 
== Numra të gazetës ==
<gallery>
Skeda:Panorama Sport, 8 shtator 2014.jpg
Skeda:Panorama Sport, 9 prill 2014.jpg
Skeda:Panorama Sport, 6 mars 2014.png
Skeda:Panorama Sport, 11 prill 2013.jpg
Skeda:Panorama Sport, 5 prill 2013.jpg
Skeda:Panorama Sport, 27 mars 2013.jpg
Skeda:Panorama Sport, 23 mars 2013.jpg
Skeda:Panorama Sport, 15 janar 2013.jpg
Skeda:Panorama Sport, 28 dhjetor 2012.jpg
Skeda:Panorama Sport, 26 nëntor 2012.jpg
Skeda:Panorama Sport, 22.11.2012.jpg
Skeda:Panorama Sport, 20.11.2012.jpg
Skeda:Panorama Sport, 15.11.2012.jpg
Skeda:Gazeta Panorama Sport.JPG
</gallery>
 
[[Kategoria:Gazeta në Shqipëri|Panorama Sport]]