Ndryshimi mes inspektimeve të "Panorama Sport (gazetë)"

ska përmbledhje të redaktimeve
[[Skeda:Panorama Sport. E mërkurë 28 nëntor 2012.jpg|thumb|200px]]
"Panorama Sport" është botim i "Panorama Group". Aktualisht është një nga gazeta sportivegazetateprestigjioze madhesportive në vend. Është themeluar më 21 mars të vitit 2004 dhe ka mundur që jo vetëm të fitojë terren ne shtypin e përditshëm sportiv, por tanimë renditetkonsiderohet si një ndër gazetat më të shitura dhe më cilësore në vend. Në Shqipëri vlerësohet si një nga mediat sportive opozitare. "Panorama Sport" ka një tirazh mesatar prej 158 mijë kopjesh. Kryeredaktor i saj është Jetmir Halilaj, ndërsa Zv.Kryeredaktor është Fation Shehu. Kjo gazetë ka arritur të fitojë ndjeshëm lexuesin sportiv, falë pasqyrimit real të çdo lajmi dhe problematike. Ndërkohë është e vetmja gazetë sportive që ka rubrika si "Dossier", apo që i kushton më shumë hapësirë lajmit të sportit shqiptar dhe atij të huaj.
 
== Numra të gazetës ==
Anonymous user