Ndryshimi mes inspektimeve të "Koreja e Jugut"

Refuzoi 2 ndryshimet e fundit të tekstit (nga 109.69.2.48) dhe riktheu rishikimin 1753319 nga Nafie shehu
(Refuzoi 2 ndryshimet e fundit të tekstit (nga 109.69.2.48) dhe riktheu rishikimin 1753319 nga Nafie shehu)
== Ekonomia ==
 
== Kultura arsimi ==
 
== Infrastruktura ==
=== Transporti ===
=== Arsimi ===