Ndryshimi mes inspektimeve të "Republika Demokratike e Kongos"

Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 185.200.214.64) dhe riktheu rishikimin 1718500 nga Mr Robot
(Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 185.200.214.64) dhe riktheu rishikimin 1718500 nga Mr Robot)
Historia e Shtetit{{Kutiza shteteve|
'''RD e Kongos''' ndodhet në pjesën qendrore të [[Afrika|Afrikës]] dhe është një vend kontinental me në dalje të ngushtë në perëndim të vendit në [[Oqeani Atlantik|Oqeanin Atlantik]]. Kufirit i RD e Kongos përshkohet nga kufiri me [[Republika e Afrikës Qendrore|Republikën Afrika Qendrore]] e [[Sudani]]n në veri, në lindje [[Uganda|Ugandën]], [[Burundi]]n e [[Tanzania|Tanzaninë]] në jug-lindje me [[Zambia]]n, në jug-perëndim me [[Angola|Angolën]] dhe në veri-perëndim me [[Republika e Kongos|Republikën e Kongos]].
 
== Historia ==
 
Historia e Shtetit{{Kutiza shteteve|
emri_zyrtarë = République Démocratique du Congo|
common = the Democratic Republic of the Congo|
Shënim = -|
}}
'''RD e Kongos''' ndodhet në pjesën qendrore të [[Afrika|Afrikës]] dhe është një vend kontinental me në dalje të ngushtë në perëndim të vendit në [[Oqeani Atlantik|Oqeanin Atlantik]]. Kufirit i RD e Kongos përshkohet nga kufiri me [[Republika e Afrikës Qendrore|Republikën Afrika Qendrore]] e [[Sudani]]n në veri, në lindje [[Uganda|Ugandën]], [[Burundi]]n e [[Tanzania|Tanzaninë]] në jug-lindje me [[Zambia]]n, në jug-perëndim me [[Angola|Angolën]] dhe në veri-perëndim me [[Republika e Kongos|Republikën e Kongos]].
 
== Historia ==
 
Historia e Shtetit
 
== Politika ==
=== Politika e Shtetit ===