Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Sigurimi i cilësisë/Lista"

v
v (Mbrojtur "Wikipedia:Sigurimi i cilësisë/Lista": Keshtu fitojme ca perdorues te rregullt ([Redaktimi=Blloko përdoruesit pa llogari] (i pacaktuar) [Zhvendosja=Blloko përdoruesit pa llogari] (i pacaktuar)))
 
Matematikan dhe filozof grek, i cili ka jetuar afërsisht nga viti 570 deri në 495 para Krishtit. Pitagora është i njohur me teoremën e tij të Pitagorës dhe është cilësuar nga Aristoteli si nga nismëtarët e parë në studimin dhe zhvillimin e shkencës të matematikës. Historikisht është i njohur si trekëndëshi kënddrejtë. Teorema e Pitagorës, është një rol kyç në matjet moderne dhe pajisjet teknologjike dhe njihet si baza për teoritë dhe teoremat e tjera në matematikë./Tirana Observer
 
== Lila pila ==
 
Gvifhhtcju
 
== Dendesia ==