Dallime mes rishikimeve të "Njësia administrative Ura Vajgurore"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
 
Bashkia Ura Vajgurore përfshin nën administrimin e saj qytetin e [[Ura Vajgurore|Urës Vajgurore]] dhe fshatrat [[Bistrova|Bistrovë]], [[Guri i Bardhë]], [[Konisbalta|Konisbaltë]], [[Pashallia|Pashalli]], [[Vokopola|Vokopolë]], [[Skrevani|Skrevan]].
==Vendbanime==
{{Bashkia Ura Vajgurore}}
== Burimet ==
{{reflist}}