Dallime mes rishikimeve të "Kategoria:Sistem madhësish dhe njësish"

Faqe e re: SISTEMII NJESIVE NDERKOMBETARE ESHTE SHUME I PERPARIAUAR NR SHBA DHE BRITANI
(Faqe e re: SISTEMII NJESIVE NDERKOMBETARE ESHTE SHUME I PERPARIAUAR NR SHBA DHE BRITANI)
(Pa ndryshime)
Anonymous user