Hape menynë kryesore

Changes

No change in size, 1 vit më parë
v
U kthye versioni 1801891 i bërë nga 185.32.23.2 (diskutimet) EDER Host te kaloje ne fund si rregjistruesi i fundit ne liste
 
== Lidhje të jashtme ==
* [http://www.akep.al AKEP] Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP)
* [https://ederhost.com/tld/al-domain/ EderHost.com] Regjistrues Zyrtar i domaineve .al (.al Domain)
* [http://www.webhost.al WebHost.al] Regjistrues Zyrtar i domaineve .al
* [http://www.host.al Host.al] Regjistrues zyrtar për domainet .al
6

edits