Dallime mes rishikimeve të "Filmi"

18 bytes removed ,  4 vjet më parë
kishte do gabimee
(kishte do gabime)
(kishte do gabimee)
Kjo është një pikëpamje, tani i pranuar përgjithësisht [kush?] Se elementet horror portretizimin e Drakulës së vampirizmat janë metafora për seksualitetin në një epokë viktoriane ndrydhur. [Citim i duhur] Por kjo është vetëm një nga shumë interpretime të metaforës së Drakula. Judith Halberstam postulatet shumë nga këto ese në teknologjitë e saj të shëmtuar: Dracula Bram Stoker. Ajo shkruan:
[] Imazhi i artë pluhurosur dhe të papërdorura, monedha nga shumë kombe dhe me xhevahire të vjetra pambajtur, menjëherë Drakula lidhet me paratë e vjetër të një klase të korruptuar, në një lloj të piraterisë së kombeve dhe ekseset më të këqija të aristokracisë. [12]
 
Punoi:Melisa Rramani nga fshatii Tatesh
 
== Historia e filmit ==
{{film}}
 
Punuar:Melisa Rramaniii
 
{{film-cung}}
Anonymous user