Dallime mes rishikimeve të "Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë i Universitetit të Tiranës"

ska përmbledhje të redaktimeve
[Redaktim i kontrolluar][Redaktim i kontrolluar]
No edit summary
{{Infobox university
|name=Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë
|image= [[Skeda:Fakulteti i Historisë dhe Filologji.jpg.png|180px|Stema e Fakulteti të Historisë dhe Filologjisë]]
|latin_name= Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë
|established=1957
|type=Publik. Nivele studimi: [[Bachelor]], [[Master]], [[Doktor i Shkencave|Doktoraturë]]
|staff=
|rector=Prof. Dr. [[Sabri Laçi]]
|departamente=
|students=
|city=[[Tirana]]
|country=[[Shqiperia]]
|campus=urban,
|affiliations=
|website=www.fhf.edu.al
|motto=
|calendar= Semester
|endowment= Financohet nga [[Qeveria Shqiptare]]
}}
 
 
[[Skeda:Fakulteti i Histori-Filologji.jpg|thumb|300px]]
'''Fakulteti i Histori Filologjisë''' i [[Universiteti i Tiranës|Universitetit të Tiranës]] është një nga fakultetet të para te këtij universiteti.