Ndryshimi mes inspektimeve të "Hristijan Mickoski"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: Hristijan Mickoski (Maqedonisht: Христијан Мицкоски) është një politikan maqedonas dhe udhëheqës i partisë konservatore VMRO-DPMNE që nga dhjetori 2017. Mickos...)
 
'''Hristijan Mickoski''' ([[Gjuha maqedonase|Maqedonisht]]: Христијан Мицкоски) është një politikan maqedonas dhe udhëheqës i partisë konservatore [[VMRO-DPMNE]] që nga dhjetori 2017.<ref>[http://24vesti.mk/hristijan-mickovski-nov-lider-na-vmro-dpmne Христијан Мицковски - нов лидер на ВМРО-ДПМНЕ]</ref>
 
Mickoski u lind më 29 shtator 1977 në [[Shkupi|Shkup]], [[Republika Socialiste Federative e Jugosllavisë|RSFJ]].<ref>[https://vmro-dpmne.org.mk/organizacija/hristijan-mickoski Христијан Мицкоски -лични податоци]</ref> Ai është presidenti i [[ELEM]]-it, ndërmarrja shtetërore e prodhimit të energjisë elektrike. Ai është PhD[[Doktor i Filozofisë]] dhe një profesor i asociuar në Fakultetin e Makinerisë në [[Universiteti Kirili dhe Metodi|Ss. Universiteti Kiril dhe Metodi i Shkupit]].<ref>[https://www.mf.edu.mk/mk/content/%D0%BC%D0%B8%D1%86%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%BD Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Машински факултет - Скопје.]</ref><ref>[http://republika.mk/805464 Христијан Мицкоски е нов генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ]</ref>
 
== Burimet ==