Dallime mes rishikimeve të "Brigada e Parë Sulmuese Kosovaro-Maqedone"

v
Skeda:Februarski_pohod_1944.jpg|Brigada e Parë Sulmuese Kosovaro-Maqedone në Marshimin e Shkurtit.
Skeda:Prva_makedonsko-kosovska_brigada,_1944.jpg|Luftëtarët nga Brigada e Parë Sulmuese Kosovaro-Maqedone në Malin Karaorman - maj 1944.
File:Štabovi Prve makedonske i Prve albanske brigade 1944.jpg|Shtabet e Brigadës së Parë Sulmuese Kosovaro-Maqedone si dhe të [[Brigada e Katërt Sulmuese Shqiptare e Maqedonisë|Brigadës së Katërt Sulmuese Shqiptare të Maqedonisë]]
File:Komandanti na Prva makedonska i Prva albanska brigada.jpg|Komandantët e Brigadës së Parë Sulmuese Kosovaro-Maqedone si dhe të [[Brigada e Katërt Sulmuese Shqiptare e Maqedonisë|Brigadës së Katërt Sulmuese Shqiptare të Maqedonisë]]
</gallery>