Ndryshimi mes inspektimeve të "Sabit Rrustemi"

v
Etiketa: përpunim burimi 2017
* PËR DASHURI KURRË S’ËSHTË VONË”, (poezi), Shtëpia Botuese “Beqir Musliu”, 2017, Gjilan.''
 
=='''I prezantuar:'''==
* ''Në vëllimin me tregime nga Kosova, “Djepi i lashtë” , Shtëpia Botuese “Naim Frashëri”, 1982, Tiranë.''
* ''Në “Antologji e poezisë moderne shqipe”, përzgjedhur nga Ferdinand Laholli, 2003, Gjermani.''
* ''Çm'''imet letrare 1979'''''
* ''Vendi i dytë për poezinë '''Sëmundja e dhëmbit''', revista letrare “Jeta e Re”, Prishtinë.''
* ''Vendi i dytë për tregimin '''Matësi i verbër''', gazeta “Flaka e vëllazërimit”, Shkup. '''1980''' Vendi i parë për poezinë '''Pylli i Brinjës''', revista “Zëri i rinisë”, Prishtinë.''
* ''Vendi i parë për poezinë '''Pylli i Brinjës''', revista “Zëri i rinisë”, Prishtinë.''
* ''Vendi i dytë për tregimin '''Një ndodhi e vjetër''' dhe vendi i tretë për tregimin '''Fletëza të shkepura''', revista “Zëri i rinisë”, Prishtinë. '''1984'''''
* ''Vendi i dytë për poezinë '''Fotografia e nënës''', revista letrare “Pionieri”, Prishtinë.''
* ''Vendi i parë për tregimin '''Pesha e dheut''', gazeta studentore “Bota e re”, Prishtinë.''
* '''''1989'''''
* ''Vendi i parë për tregimin '''Deti që nuk e shoh''', gazeta studentore “Bota e re”, Prishtinë. Vendi i dytë për poezinë '''Këpucët në menopauzë''', revista “Zëri i rinisë”, Prishtinë.''
* ''Vendi i dytë për poezinë '''Këpucët në menopauzë''', revista “Zëri i rinisë”, Prishtinë.''
* '''''1993'''''
* ''Vendi i parë për poezinë '''Arnimi i shtëpisë''', Shoqata e Shkrimtarëve të Kosovës, Prishtinë.''