Ndryshimi mes inspektimeve të "Diskutim:Enver Hoxha"

:Shumë i gjatë.
:Pjesët për të cilat flet ky paragraf jan tashmë të dhëna në artikull, nuk bëhet fjalë për heqje pjesësh të artikullit për ti zëvendësuar me këtë esenë këtu (në tërësi). Nuk është e thënë që artikulli duhet të zgjerohet dhe "perfeksionohet" patjetër. Më duket është një nga principet e Wikipedias. Nëse ka ndonjë informatë shumë të rëndësishme që e plotëson artikullin, qethe dhe thuktëzo (si artikullin e Fishtës) nga pjesa tjetër e paragrafit dhe postoje këtu. Do e shtoj unë nëse vërtet ka nevojë artikulli për të. Dhe të lutem jepi faqet e sakta per cdo fjali se kjo "188-194" disi e vështirëson punen. Naten e mire!
:P.S. Më la mbresa të thella fakti që posa ndërhyra në këtë artikull për ta pastruar dhe përmirësuar (nëpërmjet përkthimit), në shpejtësi rekorde i le ti artikujt e tu dhe më erdhe nga pas. Unë dhe përdoruesit tjerë nuk kemi bërë një gjë të tillë me artikujt ku redakton ti. Unë nga ana ime mundohem që sa më tepër t'i shmangem një konfrontimi të pafrytshëm me ty, por ti siç e tregove në këtë rast nuk nuk më lë të redaktoj një artikull të gjorë pa më shkaktuar telashe.--[[Përdoruesi:Udha|Udha]] ([[Përdoruesi diskutim:Udha|diskutimet]]) 22 janar 2018 02:21 (CET)
3.727

edits