Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Konflikt interesi"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
 
{{politikë zyrtare}}
'''Konflikti i interesit''' është një jopërputhshmëri mes qëllimit të Wikipedias, që është të prodhuarit e një enciklopedie neutrale, të besueshme dhe me burime, dhe qëllimeve të përdoruesve, redaktorëve individualë. Konflikti i interesit (KI) ka të bëjë me redaktimet që promovojnë interesat vetjake, përfshirë interesat financiare apo të biznesit, apo marrëdhënie personale të jashtme, si familja, miq apo punëdhënës.