Hape menynë kryesore

Changes

Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga Perparim Asllani) dhe riktheu rishikimin 1822456 nga Resnjari
[[Kategoria:Fshatra në komunën e Prizrenit]]
{{Komuna e Prizrenit}}
{{KO-gjeo-cung}} djdjdjfj