Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Administrata"

v
v (U kthye versioni 1839775 i bërë nga Perralla (diskutimet) / Sock-et nuk mund te votojne)
Etiketa: Undo
*{{KUNDËR|Shih arësyet poshtë. --[[Përdoruesi:1l2l3k|1l2l3k]] ([[Përdoruesi diskutim:1l2l3k|diskutimet]]) 14 Shkurt 2018 17:05 (CET)}}
**'''Arësyet e votës së përdoruesit 1l2l3k''': Nuk mendoj që është gati. Përgjigjja ndaj pyetjes së parë tregon qartësisht që nuk kupton rolin e administratorit. Për mua, mbas asaj përgjigjeje, nuk ka as nevojë për pyetje të tjera, pasi do nxirnin akoma më shumë lakuriq faktin që përdoruesi nuk është gati. Po, është në përgjithësi njeri pozitiv, po është akoma në hapat e para si wikipedian. Në tetor 2017 i dhashë statusin e kontrolluesit, po më është deshur t'i komunikoj vazhdimisht gabime. Gjithsesi dua të shtoj se përdoruesi thotë që ka aftësi të mira komunikimi. Unë nuk kam pasur mundësi t'i shoh këto aftësi. Në marrëdhëniet që kam pasur me përdoruesin Astronomi06 kam mbetur i zhgënjyer nga komunikimi me të, ku ai shpeshherë nuk reagon fare ndaj gabimeve që unë i tregoj që ka bërë. Mjaft të shihet [https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=P%C3%ABrdoruesi_diskutim:Astronomi06&oldid=1838999 faqja e tij e diskutimit], ku shumica e gjërave që unë them s'kanë përgjigje, apo reagim, gjë që vërteton që ai nuk kupton ose nuk do të kuptojë ku është problemi. Le të jap ca shembuj. Astronomi06 con për grisje artikuj që nuk janë fare për grisje, si [[Nikolla Zdrulli]], apo fshin gjithë përmbajtjen e artikullit dhe pastaj e con për grisje, gjë për të cilën u paralajmerua nga Liridoni disa herë. Nëse Astronomi06 do kishte pasur veglat, këto artikuj do na kishin lënë shëndenë me kohë. Gjithashtu, shihni gjendjen e një prej artikujve të bërë nga Astronomi ([[Germadhat e Malit të Shëlbuem (Akrolis)]]). Nuk është as i kategorizuar. Kur i thashë ta përmirësonte, më injoroi. Së fundmi, shumica e artikujve të ndërtuar nga Astronomi06 vjen nga nje projekt i Liridonit, ku detyra e tij ishte të bënte copy paste të artikujve vendbanime të Spanjës e Francës, skriptin e të cilëve e kishte bërë gati Liridoni që më parë. Une akoma s'kam parë ende një artikull të saktë të bërë nga hici, bile as të perkthyer nga Astronomi06. Administratori është një figurë cilësitë e të cilit janë të lidhura në mënyrë të pazgjidhshme me besueshmërinë e sqwikit dhe për arësyet e mësipërme mendoj që Astronomi06 këto cilësi nuk i ka, pra vota ime është negative. --[[Përdoruesi:1l2l3k|1l2l3k]] ([[Përdoruesi diskutim:1l2l3k|diskutimet]]) 14 Shkurt 2018 16:58 (CET)
*<s>{{PËR|I përgjegjshëm në punë, mendoj se i ka përmbushur kriteret.}} [[Përdoruesi:Artibrahimi1974|Artibrahimi1974]] ([[Përdoruesi diskutim:Artibrahimi1974|diskutimet]]) 14 Shkurt 2018 22:15 (CET)</s> (Përdorues i ri 2 javë, nuk plotëson kushtin për të votuar)
*{{KUNDËR|Përdorues i mirë, por jo akoma gati për statusin e Administruesit. Shpresoj që vendimi i kësaj kandidature mos të ndikoj në kontributin cilësor që {{ping|Astronomi06}} po i jep Wikipedia-s. – [[Përdoruesi:Βατο|Βατο]] ([[Përdoruesi diskutim:Βατο|diskutimet]]) 15 Shkurt 2018 12:29 (CET)}}