Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Hormova"

 
Përshëndetje Hormova. Përkthimi i faqes [[Lekli]] që ke bërë nuk është i mirë. Të lus që në të ardhmen të mos i përkthesh në mënyrë automatike, sepse nuk dalin të mira. Përkthimet e dobëta do të detyrohem t'i fshij ashtu si kontributet e sockpuppet-ëve.--[[Përdoruesi:Udha|Udha]] ([[Përdoruesi diskutim:Udha|diskutimet]]) 16 Shkurt 2018 14:24 (CET)
 
:Përshëndetje Udha. Falënderoj [[Përdoruesi:Βατο|Βατο]] për pritjen dhe ty për pritjen dhe vërejtjen, nëse ke mirësinë të ma paraqesësh ku nuk ishte bërë si duhet përkthimi, do të sigurohem që ta përmirësoj. Nuk e kuptoj se çfarë do të thuash me fshirje për përkthim të dobët dhe sockpuppet?
Or taj, nuk eshte e thene te kesh njohuri nga wikipedia per te ditur c'eshte nje perkthim i dobet :) Mos harro te shtosh nje email--[[Përdoruesi:Udha|Udha]] ([[Përdoruesi diskutim:Udha|diskutimet]]) 16 Shkurt 2018 15:11 (CET)
 
Taj? Nëse nuk ke çfarë të paraqesësh atëherë nuk ke çfarë të gjykosh. Kur hyra shkruante "me dëshirë". Nuk thashe qe e ke obligim ta shtosh emailin Hatake. Nese do shtoje.
::Or taj, nuk eshte e thene te kesh njohuri nga wikipedia per te ditur c'eshte nje perkthim i dobet :) Mos harro te shtosh nje email--[[Përdoruesi:Udha|Udha]] ([[Përdoruesi diskutim:Udha|diskutimet]]) 16 Shkurt 2018 15:11 (CET)
:::Taj? Nëse nuk ke çfarë të paraqesësh atëherë nuk ke çfarë të gjykosh. Kur hyra shkruante "me dëshirë". Nuk thashe qe e ke obligim ta shtosh emailin Hatake. Nese do shtoje.
 
::::Nuk thashe qe e ke obligim ta shtosh emailin Hatake. Nese do shtoje. {{Pafirm|Udha}}
 
:::::Përshëndetje. {{ping|Udha}} e njoh pak çështjen, dhe më vjen shum keq që në vend që të kontribuohet në mënyr ndërtuese në këtë enciklopedi (po ju ri-kujtoj që <u>është e vetmja në shqip</u>), po humbisni kohën me gjëra personale. Shpresoja që ta zgjidhëshit problemin në tjetër mënyr por nuk ndodhi, njëri u bllokua nga sq.wiki dhe krijon ''sockpoppets'', ndërsa tjetri po humbet kohën e vet për ta zbuluar.
:::::{{ping|Hormova}} në qoftë se nuk e di, në këtë periudhë ësht një [[Përdorues:Hatake|përdorues]] i bllokuar që s'mundët të redaktoj më në [[Wikipedia shqip|Wikipedia-n shqip]] por vazhdon me të krijuar llogari të reja (''sockpuppets''). Kjo është sjellje e ndaluar sipas udhëzimeve të Wikipedia-s. Udha mendon se ti je një ''sockpuppet'' e ''masterit'' Hatake. Në qoftë se do veprosh si ai, do jet e thjesht që të bllokoj një [[Wikipedia:Administruesit|Administrues]].