Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Hormova"

Rm
(Rm)
:::Taj? Nëse nuk ke çfarë të paraqesësh atëherë nuk ke çfarë të gjykosh. Kur hyra shkruante "me dëshirë".
 
::::Nuk thashe qe e ke obligim ta shtosh emailin Hatake. Nese do shtoje. {{Pafirm|Udha}}
 
:::::Përshëndetje. {{ping|Udha}} e njoh pak çështjen, dhe më vjen shum keq që në vend që të kontribuohet në mënyr ndërtuese në këtë enciklopedi (po ju ri-kujtoj që <u>është e vetmja në shqip</u>), po humbisni kohën me gjëra personale. Shpresoja që ta zgjidhëshit problemin në tjetër mënyr por nuk ndodhi, njëri u bllokua nga sq.wiki dhe krijon ''sockpoppets'', ndërsa tjetri po humbet kohën e vet për ta zbuluar.