Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Hormova"

:::::{{ping|Hormova}} në qoftë se nuk e di, në këtë periudhë ësht një [[Përdoruesi:Hatake|përdorues]] i bllokuar që s'mundët të redaktoj më në [[Wikipedia shqip|Wikipedia-n shqip]] por vazhdon me të krijuar llogari të reja (''sockpuppets''). Kjo është sjellje e ndaluar sipas udhëzimeve të Wikipedia-s. Udha mendon se ti je një ''sockpuppet'' e ''masterit'' Hatake. Në qoftë se do veprosh si ai, do jet e thjesht që të bllokoj një [[Wikipedia:Administruesit|Administrues]]. <small>P.S. Firmosni komentet</small> — [[Përdoruesi:Βατο|Βατο]] ([[Përdoruesi diskutim:Βατο|diskutimet]]) 16 Shkurt 2018 16:37 (CET)
: Kuptoj, pra qenka një përdorues me një kontribut disavjeçar ndaj të cilit qenkan marrë masa për arsye moszbatimi të një etike komunikative. Po mirë, por ç'kusur kam unë që mendon ashtu Udha për mua? Hamendjet, pandehmat, a përbëjnë bazë të mjaftueshme për të gjuajtur tjetrin me fjalë? Pastaj, më zhbëri edhe çka punova tek Labërishtja (i kushtova gati gjysmë ore për ta përshtatur nga ''përkthimi i keq''). <small>Rrofsh për shenjat që përdore, tani i kuptova rolin e dy pikave në kryeradhë, gjarpërushes dhe kësaj mënyre të shkruari me të vogla.</small>--[[Përdoruesi:Hormova|Hormova]] ([[Përdoruesi diskutim:Hormova|diskutimet]]) 16 Shkurt 2018 17:41 (CET)
:Edhe me socks tjerë luaje këtë rolin e naivit lol. Mund ta marrësh me mend si gajasem duke i lexuar komentet e tua pasi te bllokohen sock-et. Lëre pastaj kur na flet ti Hatake për [https://sq.wikipedia.org/wiki/Speciale:Kontributet/185.62.174.235 "etikë komunikimi"]--[[Përdoruesi:Udha|Udha]] ([[Përdoruesi diskutim:Udha|diskutimet]]) 16 Shkurt 2018 18:24 (CET)
3.727

edits