Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Hormova"

: Kuptoj, pra qenka një përdorues me një kontribut disavjeçar ndaj të cilit qenkan marrë masa për arsye moszbatimi të një etike komunikative. Po mirë, por ç'kusur kam unë që mendon ashtu Udha për mua? Hamendjet, pandehmat, a përbëjnë bazë të mjaftueshme për të gjuajtur tjetrin me fjalë? Pastaj, më zhbëri edhe çka punova tek Labërishtja (i kushtova gati gjysmë ore për ta përshtatur nga ''përkthimi i keq''). <small>Rrofsh për shenjat që përdore, tani i kuptova rolin e dy pikave në kryeradhë, gjarpërushes dhe kësaj mënyre të shkruari me të vogla.</small>--[[Përdoruesi:Hormova|Hormova]] ([[Përdoruesi diskutim:Hormova|diskutimet]]) 16 Shkurt 2018 17:41 (CET)
:Edhe me socks tjerë luaje këtë rolin e naivit. Mund ta marrësh me mend si gajasem duke i lexuar komentet e tua pasi te bllokohen sock-et. Lëre pastaj kur na flet ti Hatake për [https://sq.wikipedia.org/wiki/Speciale:Kontributet/185.62.174.235 "etikë komunikimi"]--[[Përdoruesi:Udha|Udha]] ([[Përdoruesi diskutim:Udha|diskutimet]]) 16 Shkurt 2018 18:24 (CET)
:: Më duhet të të them që ke ngatërruar adresë a derëbardhë, nuk jam as Hatake e as gjurmashka e tij. Unë u nisa vetëm të kontribuoj për viset e krahinës sime dhe çka e përbën, nuk e di ç'ke ti me veten a të tjerët, por me sa kuptova nga Batua: paske shpënë kohën tënde dëm. Nuk është fisnike t'i grishësh edhe të tjerët në lojën tënde të humbjes së kohës, megjithëse ''mjerimi shoqëri do'' thotë një shprehje. Nejse, qofsh shëndosh --[[Përdoruesi:Hormova|Hormova]] ([[Përdoruesi diskutim:Hormova|diskutimet]]) 16 Shkurt 2018 18:39 (CET)
229

edits