Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Eagleal"

Shikoni çmë tha se jam kundër rregullave dhe duhet të përdorë anglishten. Besoj se të njëjtat rregulla janë edhe këtu. "I noticed that you have posted comments in a language other than English. When on the English-language Wikipedia, please always use English, no matter to whom you address your comments. This is so that comments may be comprehensible to the community at large. If the use of another language is unavoidable, please provide a translation of the comments. For more details, see Wikipedia:Talk page guidelines. Thank you. Tadijaspeaks 23:45, 6 July 2010 (UTC)"
 
'''Eagleal jam i lodhur e këtë çështje ja lejë juve si kreu i sq wiki bëni çfarë të doni po vetëm bëjeni me ndërgjegje të plotë, nëse doni i merreni parasysh nëse sdoni prap ska problem. Shikoni çka është më e mirë për shqiptarët. Kjo është hera e fundit që shkruaj për këtë çështje. Besoj se edhe ju jeni i lodhur nga kjo. Shpresoj që të gjitha dokumentat e presidencës, kuvednit të Shqipërisë tju hynë në punë dhe të merrni parasysh edhe votën e shqiptarve tek kuvendi 5 për propzimin IRJM. Ju bëni çfarë të doni nuk do të ndërhy më për këtë edhe sikur të zgjidhni RM. Besoj se si kryetar i kësaj enciklopedie do të merrni vendimin e duhur. Do mundohem që në të ardhmen të përkthej artikuj nga italishtja e anglishtja në wikin shqip siç kam bërë për kryeqytet për të kondrbuar sadopak në këtë projekt të madhë. Ju falenderoj për punën që bëni dhe ju urojë sinqerisht suksese të mëtejshme në punën tuaj.'''Miqësishtë nga [[Durrësi]] --[[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi Hyka]] 8 Korrik 2010 22:23 (CEST)'''
 
:'''Nuk jam kryetar i Wikit!''' Thjesht per njohurit teknike qe kam, mu dhane te drejta administratori, per tu marre me çeshtje si tip bllokimi i vandalizmave, mbrojtje e faqeve te vandalizuara, modifikim i pjeses teknike qe prek gjithe perduresit (shmb. temat), etj. Une nuk jame me shume kontribues se secili nga perdoruesit e sq.wiki.