Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Eagleal"

Confirmation link: [http://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=User_talk%3A%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF_%D8%A7%D9%84%D8%AC%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%8A&diff=3902291&oldid=3488161]. Reason: Privacy reasons.
'''Please note:''' You may found the destination accounts (Avocato & AvocatoBot) already exist, I created these new accounts here automatically by mistake (self-created), and I own them (see [[sulutil:Avocato|here]] and [[sulutil:AvocatoBot|here]]). Thanks in advance.--[[User:محمد الجداوي|M.Gedawy]] 10 gusht 2012 01:06 (CEST)
 
== Riemërimi i përdoruesit ==
 
Pëshëndetje Eagleal!
Para disa kohëhsh me dakordimin tim ndryshuat emrin e përdorimit timnga Irvi Hyka në IH
[[Përdoruesi diskutim:Irvi Hyka#Riemertimi ne IH]].
Kjo gjë më ka sjell disi probleme pasi për të hyrë në Wikipedia Sq nga Wikipedia It dhe Wikipedia En dueht të vendos gjithmon e-mail-in dhe fjalëkalimin andaj kontributi im tek Wiki Sq është zvogluar ose për të thën më mirë është zhdukur. Nëse është e mundur ju lutem tëmëriktheni parap si Irvi hyka emrin e përdoruesit dhe që të mos bëj më këtë sforcimsi hyrje/dalje në llogarinë time. [[Përdoruesi:Irvi Hyka|Irvi Hyka]] ([[Përdoruesi diskutim:Irvi Hyka|diskutimet]]) 12 gushtr 2012 23:38 (CEST)
 
== Ndihmë në krijimin e një bot-i. ==