Tiimiii

Joined 25 maj 2017
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
##[[Joga]]
##[[Zen]] ([https://www.wikidata.org/wiki/Q7953 Q7953])
 
== Shkencat shoqërore ==
 
# '''[[Shoqëria]]''' ([https://www.wikidata.org/wiki/Q8425 Q8425])
# [[Qytetërimi]]
# '''[[Arsimi]]'''
 
=== Familja dhe marrëdhëniet ===
 
# '''[[Familja]]'''
# '''[[Fëmija]]'''
# [[Burri]]
# '''[[Martesa]]'''
# [[Gruaja]]
 
=== Politika ===
 
# '''[[Politika]]'''
# [[Anarkizmi]] ([https://www.wikidata.org/wiki/Q6199 Q6199])
# [[Kolonializmi]]
# [[Komunizmi]]
# [[Konservatizmi]] ([https://www.wikidata.org/wiki/Q7169 Q7169])
# [[Demokracia]]
# [[Diktatura]]
# [[Diplomacia]]
# [[Fashizmi]]
# [[Globalizimi]]
# '''[[Qeveria]]'''
# [[Ideologjia]]
# [[Imperializmi]]
# [[Liberalizmi]]
# [[Marksizmi]]
# [[Monarkia]]
# [[Nacionalizmi]]
# [[Republika]]
# [[Socializmi]]
# '''[[Shteti]]'''
# [[Partite politike]]
# [[Propaganda]]
# [[Terrorizmi]]
 
=== Biznes dhe ekonomi ===
 
# '''[[Ekonomia]]'''
# [[Kapitali]]
# [[Kapitalizmi]]
# [[Deviza]]
## [[Euro]]
## [[Jeni japonez]]
## [[Dollari i Shteteve të Bashkuara]]
# [[Industria]]
# '''[[Paraja]]'''
# [[Tatimi]]
 
=== Ligji ===
 
# '''[[Ligji]]'''
# [[Kushtetuta]]
 
=== Organizatat ndërkombëtare ===
 
# [[Bashkimi Afrikan]] ([https://www.wikidata.org/wiki/Q7159 Q7159])
# [[Liga Arabe]]
# [[Shoqata e Kombeve të Azisë Juglindore]]
# [[Bashkësia e Shteteve të Pavarura]]
# [[Komonuelthi]]
# [[Bashkimi Evropian]]
# '''[[Lëvizja ndërkombëtare e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe]]''' ([https://www.wikidata.org/wiki/Q7178 Q7178])
# [[NATO]]
# [[Çmimi Nobel]]
# [[OPEC]]
# '''[[Organizata e Kombeve të Bashkuara]]'''
## [[Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë]]
## [[Fondi Monetar Ndërkombëtar]]
## [[UNESCO]]
## [[Deklarata Universale për të Drejtat e Njeriut]]
## [[Organizata Botërore e Shëndetësisë]]
# [[Banka Botërore]]
# [[Organizata Botërore e Tregtisë]]
 
=== Lufta dhe ushtria ===
 
# [[Lufta civile]] ([https://www.wikidata.org/wiki/Q8465 Q8465])
# '''[[Ushtarak]]''' ([https://www.wikidata.org/wiki/Q8473 Q8473])
# '''[[Paqja]]'''
# '''[[Lufta]]'''
 
=== Çështjet sociale ===
 
# [[Dështimi i zhvillimit të fetusit]]
# '''[[Dënimi me vdekje]]'''
# '''[[Të drejtat e njeriut]]'''
# [[Racizmi]]
# '''[[Skllavëria]]'''
 
==Shiko edhe==
* [[meta:List of articles all languages should have]]
-->