Dallime mes rishikimeve të "Arabët"

101 bytes removed ,  4 vjet më parë
Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 31.44.65.95) dhe riktheu rishikimin 1833715 nga 79.106.195.61
[redaktim i pashqyrtuar][Redaktim i kontrolluar]
(Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 31.44.65.95) dhe riktheu rishikimin 1833715 nga 79.106.195.61)
Gjate periudhes kur hilafeti gjendej ne doren e burrave te lartecekur gjendje politike, ekonomike, kulturore e shoqërore ishte ne ngritje e zhvillim te madh.
 
Masat e ndermarra nga keta udheheqes teiruiioewldoe,rofklrkjtgh[rohguuuuuuuuuuuufpwrengtfh3wrtfiohrkjfnmpqurietwhr9[-gq[]3pogh[qh3u9hrger[hgte njohur ndere mysliman me titullin 'udheheqesat e drejtë', ofruan një mundesi dhe u krijua një bazament mjaft i fuqishem qe paskëtej në periudhat e mevonshme shteti islamo-arab te lulezonte dhe ndikimi i civilizimit islam te arrinte zenitin si p.sh periudha e dinastisë Emevite, Abasite etj.
 
== Referencat ==