Tiimiii

Joined 25 maj 2017
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
# [[Frédéric Chopin]]
# [[Antonín Dvořák]]
# [[George Frideric Handel]] ([https[d://www.wikidata.org/wiki/Q7302 Q7302]])
# [[Joseph Haydn]]
# [[Gustav Mahler]]
 
==== Shëndeti dhe mjekësia ====
 
# '''[[Mjekësia]]'''
# [[Varshmëria]] ([[d:Q12029|Q12029]])
## [[Etanoli]]
## [[Duhani]]
# [[Sëmundja e Alzheimerit]]
# '''[[Kanceri]]'''
# [[Sëmundja obstruktive kronike]]
# [[Të ftohurit]] ([[d:Q12125|Q12125]])
# [[Stomatologjia]]
# [[Njeriu me aftesi te kufizuara]] ([[d:Q12131|Q12131]])
## [[Verbëria]] ([[d:Q10874|Q10874]])
## [[Shurdhëri]] ([[d:Q12133|Q12133]])
# [[Semundja mendore]] ([[d:Q12135|Q12135]])
# '''[[Sëmundja]]'''
# [[Epilepsia]]
# [[Mjekimi]] ([[d:Q12140|Q12140]])
## [[Antibiotiku]] ([[d:Q12187|Q12187]])
# '''[[Shendetsia]]''' ([[d:Q12147|Q12147]])
# [[Gastroenteritët]] ([[d:Q156103|Q156103]])
# [[Dhimbje koke]] ([[d:Q156103|Q156103]])
# [[Infarkti miokardial]]
# [[Sistemi i imunitetit]] ([[d:Q1059|Q1059]])
# '''[[Malaria]]'''
# [[Mosushqyerja]] ([[d:Q12167|Q12167]](
# [[Menstruacionet]] ([[d:Q12171|Q12171]])
# [[Shëndoshja]] ([[d:Q12174|Q12174]])
# [[Pandemia]]
# [[Pneumonia]]
# [[Poliomieliti]]
# [[Sëmundje seksualisht e transmetueshme]] ([[d:Q12198|Q12198]])
## '''[[AIDS]]'''
# [[Goditja]]
# [[Tuberkulozi]]
# [[Diabetes mellitus]]
# '''[[Virusi]]'''
## [[Gripi]]
## [[Li e vogël]] ([[d:Q12214|Q12214]])
 
==Shiko edhe==