Tiimiii

Joined 25 maj 2017
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
# [[Termodinamika]]
# [[Zbrazëtia]]
 
=== Matjet dhe njësitë ===
 
# '''[[Shkallë (kënd)]]'''
# [[Kilogrami]]
# [[Litri]]
# [[Metri]]
# [[Sistemi SI]]
# [[Sekonda]]
 
=== Matja e kohës ===
 
# '''[[Kalendari]]'''
## [[Kalendari gregorian]]
# [[Ora]]
# '''[[Dita]]'''
# [[Zona kohore]]
# '''[[Viti]]'''
 
=== Artikuj ushqimor ===
 
# '''[[Ushqimi]]'''
# [[Buka]]
# [[Drithi]]
## [[Elbi]]
## [[Misri]]
## [[Tërshëra]]
## [[Orizi]]
## [[Thekra]]
## [[Melekuqe]] ([[d:Q12111|Q12111]])
## [[Gruri]] ([[d:Q15645384|Q15645384]])
# [[Djathi]]
# [[Çokollata]]
# [[Mjalti]]
# [[Fruti]]
## [[Molla]]
## [[Bananja]]
## [[Rrushi]]
## [[Sojë]] ([[d:Q11006|Q11006]])
## [[Limoni]]
## [[Arra (frut)]] ([[d:Q11009|Q11009]])
# [[Mishi]] ([[d:Q10990|Q10990]])
# [[Sheqeri]]
# [[Perimet]]
## [[Patatja]]
 
==== Pije ====
 
# [[Birra]]
# [[Kafeja]]
# [[Lëngu]] ([[d:Q8492|Q8492]])
# '''[[Qumështi]]'''
# [[Çaji]]
# '''[[Uji]]'''
# [[Vera (pije alkoolike)]]
 
==Shiko edhe==