Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Fapaf"

::::::Tani eshte me mire, me çdo paragraf te referencuar dhe detajin kot qe theksove te ndrequr --[[Përdoruesi:Fapaf|Fapaf]] ([[Përdoruesi diskutim:Fapaf|diskutimet]]) 3 mars 2018 22:05 (CET)
::::::: Or taj, kanë redaktuar edhe përdorues tjerë, me IP, (mbase ti), dhe po ua zhbën mundin pa arsye. Nëse mendon se detaje të caktuara nuk janë në rregull mos e zhbëj të tërin. Më mirë lëre këtë çunin që vrau Esad Pashën dhe shko lexo Esad Beun. Do të ishte më mirë për të gjithë neve--[[Përdoruesi:Udha|Udha]] ([[Përdoruesi diskutim:Udha|diskutimet]]) 3 mars 2018 22:10 (CET)
:::::::: E ke mjetin krahasues per te pare gjendjen e artikullit me te gjithe paragrafet e referencuar, konstatova me krahasime te rregullta qe gjendja e artikullit me paragrafet te gjitha te referencuara eshte ai qe mora per baze. Per me teper shtova lidhje dhe rregullova edhe detajin i cili vertete nuk perben profesion, siç mire permende. Referencat jane kryesorja --[[Përdoruesi:Fapaf|Fapaf]] ([[Përdoruesi diskutim:Fapaf|diskutimet]]) 3 mars 2018 22:14 (CET)
263

edits