Dallime mes rishikimeve të "Dhimitër Anagnosti"

v
Me paster keshtu
vNo edit summary
v (Me paster keshtu)
{{Kutia Politikan
{{Kutia Politikan|Emri=Dhimitër Anagnosti|Figura=Dhimitër Anagnosti.jpg|Përshkrimi=|Madhësia e Figurës=|Detyra=[[Ministria e Kulturës e Shqipërisë|Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sporteve]]|Fillimi i afatit=13 prill, 1992|Mbarimi i afatit=3 dhjetor, 1994|Datëlindja=23 janar, 1936|Vendlindja=Vuno, [[Mbretëria Shqiptare 1928–1939]]|Datëvdekja=|Vendvdekja=|Kombësia=Shqiptar|Profesioni=regjizor, kineast|Partia=[[Partia Demokratike e Shqipërisë]]|Detyra2=|Detyra3=|Paraardhësi=[[Vath Koreshi]]|Pasardhësi=[[Teodor Laço]]|Paraardhësi2=|Pasardhësi2=|Paraardhësi3=|Pasardhësi3=|Fillimi i afatit2=|Mbarimi i afatit2=|Fillimi i afatit3=|Mbarimi i afatit3=}}'''Dhimitër Anagnosti''' ([[Vuno]], [[23 janar]] [[1936]]) është ish-politikan dhe një nga regjisorët shqiptarë më të rëndësishëm të shekullit XX.
|Emri=Dhimitër Anagnosti
|Figura=Dhimitër Anagnosti.jpg
|Përshkrimi=|Madhësia e Figurës=
|Detyra=[[Ministria e Kulturës e Shqipërisë|Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sporteve]]
|Fillimi i afatit=13 prill, 1992
|Mbarimi i afatit=3 dhjetor, 1994
|Datëlindja=23 janar, 1936
|Vendlindja=Vuno, [[Mbretëria Shqiptare 1928–1939]]
|Datëvdekja=|Vendvdekja=
|Kombësia=Shqiptar
|Profesioni=regjizor, kineast
|Partia=[[Partia Demokratike e Shqipërisë]]
|Detyra2=
|Detyra3=
|Paraardhësi=[[Vath Koreshi]]
|Pasardhësi=[[Teodor Laço]]
|Paraardhësi2=
|Pasardhësi2=
|Paraardhësi3=
|Pasardhësi3=
|Fillimi i afatit2=
|Mbarimi i afatit2=
|Fillimi i afatit3=
|Mbarimi i afatit3=
}}
'''Dhimitër Anagnosti''' ([[Vuno]], [[23 janar]] [[1936]]) është ish-politikan dhe një nga regjisorët shqiptarë më të rëndësishëm të shekullit XX.
 
== Biografia ==