Dallime mes rishikimeve të "Shpallja e Pavarësisë së Shqipërisë"

[Redaktim i kontrolluar][redaktim i pashqyrtuar]
* [[Lushnjë]]: [[Qemal Bej Mullai]], [[Ferit Bej Vokopola]], [[Nebi Efendi Sefa]];
* [[Dibër]]: [[Myfti Vehbi Dibra]], [[Sherif Lengu]];
* [[Mat]]: [[Ahmet Bej Zogu|Ahme]] (më vonë Zogu I), [[Riza Bej Zogolli]], [[Kurt Agë Kadiu]];
* [[Ohër]] dhe [[Strugë]]: [[Zyhdi Ohri]], [[Myrteza Aliu|Dr. H. Myrtezai]], [[Nuri Sojlliu]], [[Hamdi Bej Ohri]], [[Mustafa Baruti]], [[Dervish Hima]];
* [[Durrës]]: [[Abaz Efendi Çelkupa]], [[Mustafa Agë Hanxhiu]], [[Jahja Ballhysa]], Dom [[Nikoll Kaçorri]];
Anonymous user