Ndryshimi mes inspektimeve të "Ludwig van Beethoven"

(Refuzoi 5 ndryshimet e fundit të tekstit dhe riktheu rishikimin 1695623 nga Leeturtle)
 
== Fëmijëria ==
Beethoven-i filloi hapat e parë të muzikës nën përkujdesjen edukative të babait të tij i cili ishte i varur nga alkooli dhe që besohet se e ka rrahur gjatë mësimeve. Talenti i tij ishte shfaqur mjaft herët dhe ai kishte mësuar aq sa për të interpretuar në moshën 7 vjeçare. Babai i tij, i cili gjithashtu ishte një muzikant, mundohej që Beethoven-in ta bënte një gjeni sikursi MozartiMozartin në moshën e tij fëmijërore.
 
== 1779 - 1799 ==
Anonymous user