Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Projekti Matematikë"

ska përmbledhje të redaktimeve
v
{{per permiresim}}
 
[[category:Wikipedia:Projekte|Matematikë]]
'''''[[Projekti]] [[Matematikë]]''' ëshë pjesë e Wikipedias që ka për qëllim koordinimin e artikujve që i takojnë kësaj teme, si dhe seleksionimin e degëve të Matematikës sipas kriterit shkencor. Në këtë fletë do të gjeni udhëzime, lidhje referuese, burime të dhënash, materiale shtesë etj.''