Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:AT44/Arkivi 2017"

Faqe e re: {{arkivi}} {{Përdoruesi:AT44/Arkivi}} == Pershendetje == Pershendetje i nderuar desha nje kunsultim rreth nje Artikulli te keq-Emertuar dhe keq-redaktuar nga ana ime prej kohesh, p...
(Faqe e re: {{arkivi}} {{Përdoruesi:AT44/Arkivi}} == Pershendetje == Pershendetje i nderuar desha nje kunsultim rreth nje Artikulli te keq-Emertuar dhe keq-redaktuar nga ana ime prej kohesh, p...)
 
(Pa ndryshime)