Dallime mes rishikimeve të "Pjesët përbërëse të kompjuterit"

Ne vend te / vendosa &
(Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 212.110.88.180) dhe riktheu rishikimin 1781667 nga 79.171.53.127)
(Ne vend te / vendosa &)
Etiketat: Përpunim pamor Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
Kartë rrjeti e cila shërben për lidhjen në rrjet tëkompjuterave duke i lidhur ato fizikisht me anë të kabllove specifikë të rrjetit ose nëse kartaështë Wireless nuk ka nevojë për kabllo për të krijuar rrjetin e kompjuterave.Kushtrim isufi
 
== Njësitë CD/ & DVD ==
Ndodhen në pjesën e përparme të kasës. Janë pajisjet që lexojnë apo
shkruajnë mbi kompakt disqet (CD) dhe DVD-te.
Anonymous user