Ndryshimi mes inspektimeve të "Bota e Patit - Historia me e bukur"

ska përmbledhje të redaktimeve
v (rregullim sintakse duke përdorur AWB)
 
 
Edhe pse ishte tepër tregojnë pritur mirë nga publiku, Patito Feo tërhoqi kritika të mëdha për shkak të faktit se glamorized villains, një grup i vajzave do të thotë dhe e bukur që e quanin veten Las Divinas (Divines). Përveç të qenit sipërfaqësore, Las Divinas ishin gjithashtu do të thotë dhe të ngacmohet Patito. Fakti villains ishin shumë më të popullarizuar në mesin e vajzave të reja se personazhi kryesor shkaktuar shqetësim mbi disa grupe dhe kjo çështje ishte edhe në kopertinën e revistës Noticias rëndësishëm me titull "Triumfi i diskriminimit".[4]
 
Pas një sezoni shumë të mirë-pranuar të parë, tregojnë ishte përtërirë për një të dytë. Në maj, sezonin e dytë në fund debutuar. Ndërsa javën e saj të parë e bëri edhe në ratings, shikueshmëri filluar të ulet ndjeshëm ditë pas dite. Ndërkohë, Casi Angeles, i cili pësoi një Makeover ekstreme pas një pritje të vakët gjatë vitit të parë, u bë tepër popullor dhe ai mori në një pikë ku ajo ishte gati e dyfishuar rating Patito së. Në fund, Patito Feo sezonin e dytë ishte shumë rrahur nga Casi Angeles sezonin e dytë dhe të tregojë përfunduan duke u anulluar nga Canal 13 dy muaj përpara planit fillestar me episodet e fundit duke u transmetuar vetëm në Disney Channel dhe në tregjet ndërkombëtare. Një storyline në kundërshtim dhe një rënie të madhe të cilësisë në Scripts u fajësuan për rënien tregojnë madhe në popullaritet.
 
Në fillim të vitit 2008, nën emrin De Tout Mon Coeur, Patito Feo filloi transmetimin në kanalin e fëmijëve Gulli në Francë. Ai shpejt u bë një sukses i madh, duke qenë më i shikuar tregojnë në kanal. Disa muaj më vonë, të drejtat elastik bleu të drejtat për të shpërndarë të tregojnë në Itali, Portugali dhe Spanjë.