Ndryshimi mes inspektimeve të "Universiteti Aleksandër Moisiu Durrës"

Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 185.66.130.227) dhe riktheu rishikimin 1802436 nga Tiimiii
Etiketat: Redaktim nga celulari Redaktim në versionin web nga celulari
(Refuzoi ndryshimin e fundit të tekstit (nga 185.66.130.227) dhe riktheu rishikimin 1802436 nga Tiimiii)
Me vendim të Këshillit të Ministrave nr. 685, datë 25.08.2010 “Për riorganizimin e Universitetit “Aleksandër Moisiu” Durrës, në fillim të vitit të ri akademik 2010-2011, universiteti u zgjerua dhe me dy fakultete të reja, Fakultetin e Shkencave Politike-Juridike dhe Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit. Gjithashtu, u riorganizuan njësitë kryesore të universitetit duke bërë të mundur që sot në përbërje të tij të jenë 6 fakultete si Fakulteti i Biznesit, Fakulteti i Edukimit, i Teknologjisë së Informacionit, Fakulteti i Shkencave Politike-Juridike, Fakulteti i Studimeve Profesionale, Fakulteti i Studimeve të Integruara me Praktikën (FASTIP), si dhe filiali në qytetin e [[Peshkopia|Peshkopisë]].<ref name="UAMD">[http://www.uamd.edu.al/ Universiteti "Aleksandër Moisiu" - Durrës (Faqe zyrtare)]</ref>
 
Universiteti Aleksandër Moisiu 2017-2018kaka marrëveshje bashkëpunimi me [[Universiteti Shtetëror i Tetovës|Universitetin Shtetëror të Tetovës]], me [[Universiteti i Evropës Juglindore|Universitetin e Evropës Juglindore]], me [[Universiteti Epoka|Universitetin Epoka]]....Ne master profesional ne administratimin e biznesit ,master profesional ne administratimin publik jan dalluar 5 nxenes te cilet konkurojne ne vendet e paranxenes te cilet kane perparauar ne projektet me t mira te projekteve ku kane treguar profesionalizmin dhe suksesin e tyre ne te ardhmen si menaxher dhe profesionist ne fushat e tyre ne marketing S.M kontabilitet dhe ekonomik K.V.dallohen per nxenes te dalluar ku kane per pun te menjehershme ku jan perfaqesuqe si pune marres ne fushen e marketingut.etj.
 
== FASTIP ==