Ndryshimi mes inspektimeve të "Xhavaharlal Nehru"

715 bytes added ,  2 vjet më parë
Faqe e re: '''Jawaharlal Nehru''' (14 nëntor 1889 - 27 maj 1964) ishte Kryeministri i parë i Indisë dhe një figurë qendrore në politikën indiane para dhe pas pavarësisë. Ai u shfaq si ud...
(Faqe e re: '''Jawaharlal Nehru''' (14 nëntor 1889 - 27 maj 1964) ishte Kryeministri i parë i Indisë dhe një figurë qendrore në politikën indiane para dhe pas pavarësisë. Ai u shfaq si ud...)
(Pa ndryshime)