Ndryshimi mes inspektimeve të "Vath Koreshi"

45 bytes removed ,  2 vjet më parë
Kthim i artikullit ne gjendje enciklopedike
v
(Kthim i artikullit ne gjendje enciklopedike)
{{Kutia Politikan|Emri=Vath Koreshi|Figura=|Përshkrimi=|Madhësia e Figurës=|Detyra=[[Ministria e Kulturës e Shqipërisë|Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sporteve]]|Fillimi i afatit=18 dhjetor, 1991|Mbarimi i afatit=13 prill, 1992|Datëlindja=7 maj, 1936|Vendlindja=Lushnje, [[Mbretëria Shqiptare 1928–1939]]|Datëvdekja=2 shkurt, 2006|Vendvdekja=|Kombësia=Shqiptar|Profesioni=mësues, nëpunës|Partia=[[Partia Socialiste e Shqipërisë]]|Detyra2=|Detyra3=|Paraardhësi=[[Preç Zogaj]]|Pasardhësi=[[Dhimitër Anagnosti]]|Paraardhësi2=|Pasardhësi2=|Paraardhësi3=|Pasardhësi3=|Fillimi i afatit2=|Mbarimi i afatit2=|Fillimi i afatit3=|Mbarimi i afatit3=}}
{{Kutia Politikan
 
|Emri=Vath Koreshi
|Figura=
|Përshkrimi=
|Madhësia e Figurës=
|Detyra=[[Ministria e Kulturës e Shqipërisë|Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sporteve]]
|Fillimi i afatit=18 dhjetor, 1991
|Mbarimi i afatit=13 prill, 1992
|Datëlindja=7 maj, 1936
|Vendlindja=Lushnje, [[Mbretëria Shqiptare 1928–1939]]
|Datëvdekja=2 shkurt, 2006
|Vendvdekja=
|Kombësia=Shqiptar
|Profesioni=mësues, nëpunës
|Partia=[[Partia Socialiste e Shqipërisë]]
|Detyra2=
|Detyra3=
|Paraardhësi=[[Preç Zogaj]]
|Pasardhësi=[[Dhimitër Anagnosti]]
|Paraardhësi2=
|Pasardhësi2=
|Paraardhësi3=
|Pasardhësi3=
|Fillimi i afatit2=
|Mbarimi i afatit2=
|Fillimi i afatit3=
|Mbarimi i afatit3=
}}
'''Vath Koreshi''' ([[Lushnja|Lushnje]], [[7 maj]] [[1936]] - [[Italia|Itali]], [[2 shkurt]] [[2006]]) ka qenë një politikan dhe shkrimtar shqiptar.
 
 
 
{{Autorë shqiptarë|state=autocollapse}}
 
{{DEFAULTSORT:Koreshi, Vath}}