Ndryshimi mes inspektimeve të "Përdoruesi diskutim:Udha"

Udha me ashte ngjit nga pas si rrodhe
(Udha me ashte ngjit nga pas si rrodhe)
 
Udha, ishe paralajmeruar disa here [https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=P%C3%ABrdoruesi_diskutim:Udha&oldid=1857880#Kontributet_e_nje_sock-u ketu], [https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=P%C3%ABrdoruesi_diskutim:Udha&oldid=1857880#Rikthimet ketu] [https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=P%C3%ABrdoruesi_diskutim%3AUdha&type=revision&diff=1857880&oldid=1845522 ketu], dhe se fundmi [https://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Diskutim%3ABalshajt&type=revision&diff=1858186&oldid=1858165 ketu] per heqje te panevojshme te materialit te referencuar, po ti nuk ndryshove rruge. Si rrjedhim une po te bllokoj per 3 muaj. Apelimin mund ta besh ne faqen tende te diskutimit, ku te tregosh ne menyre te besueshme qe e kupton pse po te bllokoj dhe te shpjegosh sesi ti reflekton dhe nuk do e perserisesh me kete. --[[Përdoruesi:1l2l3k|1l2l3k]] ([[Përdoruesi diskutim:1l2l3k|diskutimet]]) 17 prill 2018 00:35 (CEST)
 
== Hatake ==
Drejtuar sockut {{ping|Barnabë Trohasi}} dhe IP vandale qe ma vandalizoi faqen e perdoruesit dhe shumë artikuj te tjere ne SQwiki. Po me akuzon vazhdimisht per "paburreri". Une jam i bllokuar padrejtesisht prej 16 prillit dhe e kam perballuar ne menyre me "burrerore" sesa ti bllokimin e drejte te sockut te 15 Zall-Herr.[https://sq.wikipedia.org/wiki/Speciale:Kontributet/185.22.172.17 Burreri te duket ty kjo?]. Mënyra si vandalizon me IP dhe pastaj rikthehesh dhe e zhbën vandalizmin me IP tjetër ose me sock të ri më argëton pa masë. Nuk do të habitesha fare nëse ato IPtë me të cilat bën luftëra redaktimesh dhe me të cilat ofendoheni janë IP tuat. Meqë ke gjetur përkrahës këtu në SQwiki vazhdo bëj ç'të duash.--[[Përdoruesi:Udha|Udha]] ([[Përdoruesi diskutim:Udha|diskutimet]]) 8 maj 2018 11:44 (CEST)