Ndryshimi mes inspektimeve të "Preç Zogaj"

45 bytes removed ,  2 vjet më parë
Kthim i artikullit ne gjendje enciklopedike
(Kthim i artikullit ne gjendje enciklopedike)
{{Kutia Politikan|Emri=Preç Zogaj|Figura=Preç Zogaj.jpg|Përshkrimi=|Madhësia e Figurës=|Detyra=[[Ministria e Kulturës e Shqipërisë|Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sporteve]]|Fillimi i afatit=11 qershor|Mbarimi i afatit=6 dhjetor, 1991|Datëlindja=5 dhjetor, 1957|Vendlindja=Manati, [[Republika Popullore e Shqipërisë]]|Datëvdekja=|Vendvdekja=|Kombësia=Shqiptar|Profesioni=gazetar|Partia=|Detyra2=Ministër Shteti pranë Kryeministrit|Detyra3=|Paraardhësi=[[Moikom Zeqo]]|Pasardhësi=[[Vath Koreshi]]|Paraardhësi2=[[Maqo Lakrori]] (sekretar shteti për integrimin euroatlantik)|Pasardhësi2=[[Ilir Zela]]|Paraardhësi3=|Pasardhësi3=|Fillimi i afatit2=28 tetor, 1998|Mbarimi i afatit2=15 janar, 2000|Fillimi i afatit3=|Mbarimi i afatit3=}}
{{Kutia Politikan
 
|Emri=Preç Zogaj
|Figura=Preç Zogaj.jpg
|Përshkrimi=
|Madhësia e Figurës=
|Detyra=[[Ministria e Kulturës e Shqipërisë|Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sporteve]]
|Fillimi i afatit=11 qershor
|Mbarimi i afatit=6 dhjetor, 1991
|Datëlindja=5 dhjetor, 1957
|Vendlindja=Manati, [[Republika Popullore e Shqipërisë]]
|Datëvdekja=
|Vendvdekja=
|Kombësia=Shqiptar
|Profesioni=gazetar
|Partia=
|Detyra2=Ministër Shteti pranë Kryeministrit
|Detyra3=
|Paraardhësi=[[Moikom Zeqo]]
|Pasardhësi=[[Vath Koreshi]]
|Paraardhësi2=[[Maqo Lakrori]] (sekretar shteti për integrimin euroatlantik)
|Pasardhësi2=[[Ilir Zela]]
|Paraardhësi3=
|Pasardhësi3=
|Fillimi i afatit2=28 tetor, 1998
|Mbarimi i afatit2=15 janar, 2000
|Fillimi i afatit3=
|Mbarimi i afatit3=
}}
'''Preç Zogaj''' ([[Manati]], [[5 dhjetor]] [[1957]]) është politikan, gazetar dhe letrar shqiptar.
 
<references />
 
{{Autorë shqiptarë|state=autocollapse}}
 
{{DEFAULTSORT:Zogaj, Preç}}